Villi huhu: Hämähäkkimies ja Avengers-hahmot samaan elokuvaan?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2012 ensi-iltansa saanut The Avengers toi valkokankaalle kokonaisen joukon Marvel-yhtiön supersankareita. Jättimenestykseksi osoittautuneessa elokuvassa seikkailivat yhdessä muun muassa Iron Man, Thor ja Hulk. Hahmot palaavat valkokankaalle ensi vuonna Avengers: Age of Ultron -elokuvassa.

Spider-Man, eli Hämähäkkimies, on yksi Marvel-yhtiön suosituimmista hahmoista sarjakuvalehtien sivuilla. Hämähäkkimies ei kuitenkaan seikkaile Marvelin Avengers -maailmaan sijoittuvissa elokuvissa, sillä hahmon elokuvaoikeudet kuuluvat Sony Pictures -tuotantoyhtiölle.

Nyt kahden tuotantoyhtiön huhutaan kuitenkin suunnittelevan yhteistyötä. Entertainement Weekly -lehden mukaan Sony Pictures ja Marvel Studios käyvät parhaillaan keskenään alustavia neuvotteluja hahmon ”lainaamisesta” Marvel-yhtiön elokuviin. Tämä voisi tarkoittaa, että Hämähäkkimies seikkailisi tulevaisuudessa valkokankaalla Avengers-sankareiden, eli Iron Manin, Hulkin, Thorin ja Captain American kanssa.

The Amazing Spider-Man -elokuvien tähti Andrew Garfield on aikaisemmin kertonut Yahoo-sivustolle, että hän lähtisi mielellään mukaan studioiden yhteisprojektiin. Sony Picturesin huhutaan miettivän kuumeisesti uudelleen Spider-Man -elokuvasarjan tulevaisuutta, sillä tänä vuonna ensi-iltansa saaneen The Amazing Spider-Man 2 -elokuvan vastaanotto oli kaukana toivotunlaisesta.