Morsian mokasi rajusti polttareissaan – tulos syntyi 9 kuukauden kuluttua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Paljastimme taannoin kyselytulokset, jonka mukaan naispuoliset polttarisankarit pyrkivät ottamaan viimeisestä sinkkujuhlastaan kaiken irti. Eräs espanjalainen nainen oli ottanut irti vähän liikaa, sillä hän synnytti yhdeksän kuukautta myöhemmin lapsen, mutta ei omalle miehelleen.

Pariskunta oli astunut vihille naisen polttareiden jälkeen ja pian selvisi, että nainen oli raskaana. Totta kai vastavihitty pari luuli, että lapsi oli onnistuneen häämatkan tuliainen. Lääkärit paljastivat myöhemmin shokkiuutisen vanhemmille: Lapsi oli lyhytkasvuinen todennäköisesti perinnöllisistä syistä.

Nainen tunnusti pian, että hänen polttareissaan oli esiintynyt lyhytkasvuinen miesstrippari, jonka kanssa hän oli päätynyt sänkyyn. Ilmeisesti he olivat unohtaneet ehkäisyn ja vauhdikkaasta illasta jäi ikuinen muisto, Opposing Views uutisoi.