Poliisi tyrmistyi – hevonen käveli poliisiaseman ovista sisään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Erään poliisilaitoksen valvontakamera taltioi erikoisen tilanteen, kun hevonen käveli pääovista sisään poliisiasemalle. Kyseessä ei ollut poliisin käytössä oleva hevonen, vaan läheiseltä laitumelta karannut polle.

YouTube
YouTube

Ilmeisesti hevonen oli ymmärtänyt olevansa eksynyt ja päätti ilmottautua Cheshiren poliisiasemalle varhain maanantai-aamuna. Moni poliisi varmasti hieraisi silmiään nähdessään hevosen kävelevän sisään liukuovista. Eräs heistä huomasi hevosen lähestyvän häntä ja yritti häätää sen pois aseman aulasta, mutta hevonen jatkoi asemalla asiointiaan siitä huolimatta.

Valvontakameralla kuvatussa videossa nähdään, kun poliisi lopulta taluttaa hevosen ulos. Poliiseilla oli todennäköisesti tiedossa, mistä kyseinen polle on peräisin. Ehkä hevonen unelmoi poliisiratsun urasta ja ilmaisi mielenkiintonsa laitosta kohtaan tulemalla näytille.