Twilight-tähti ihastui vastanäyttelijäänsä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huhujen mukaan Twilight -elokuvista tunnettu näyttelijätär Kristen Stewart on iskenyt silmänsä vastanäyttelijäänsä. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun tähtösellä on sutinaa vastanäyttelijänsä kanssa, sillä Stewart on seurustellut Twilight-vastanäyttelijänsä Robert Pattisonin kanssa.

New York Post -lehden mukaan Stewart on nähty Cinema Society -tapahtumassa näyttelijä Nicholas Houltin kanssa. Näyttelijät olivat liimautuneena toisiinsa koko illan, eivätkä poistuneet toistensa viereltä hetkeksikään. Nicholas Hoult tunnetaan muun muassa roolistaan X-Men -elokuvassa. Komistus on myös seurustellut The Hunger Games -näyttelijätär Jennifer Lawrencen kanssa.

Stewart ja Hoult näyttelevät vastakkain uunituoreessa elokuvassa Equals. Pari on viettänyt paljon aikaa yhdessä ja viimeisimmän käytöksen perusteella, voidaan epäillä, että parilla on jotain sutinaa. Stewart on kertonut Houltin olevan pelkkä ystävä, eikä vahvistusta deittailuhuhuille ole saatu.