Lääkärin raju moka – potilas heräsi ympärileikattuna

Viihdeuutiset · Annika Kela

Skotlantilainen mies järkyttyi herättyään leikkausoperaationsa jälkeen. 60-vuotias herra huomasi, että häneltä puuttui jotain olennaista. Lääkäri kertoi nimittäin potilaalleen, että hänet on ympärileikattu. Mies ei ollut antanut suostumusta ympärileikkaamiseen, mutta siitä huolimatta hänen esinahkansa oli leikkauksessa poistettu.

Glasgow Royal Infirmaryn lääkärit olivat suorittaneet miehelle leikkauksen, jonka tarkoituksena oli suoristaa hänen taipunut peniksensä. Sen lisäksi, että penis oli operoitu suoraksi, oli mieheltä leikattu pois esinahka.

Suoristusleikkaus onnistui täydellisesti, mutta ympärileikkaus oli miehelle suuri pettymys. Hän ei ollut antanut suostumustaan ympärileikkaamiseen ja olisi kyseenalaistanut koko operaation, jos olisi tiennyt, että näin tulee käymään.

Lääkärit ovat myöntäneet tehneensä asiassa väärin, ja sairaala on maksanut miehelle kaksi tuhatta puntaa kärsimyksestä. Miehen operaatiosta ei myöskään veloitettu mitään. Pettymyksestä huolimatta, mies on toipunut leikkauksesta.