Bendgate historiaan – iPhonesta löytyi uusi suunnitteluvirhe

Digi · Annika Kela

Uusi iPhone on aiheuttanut närää muun muassa sillä, että se taipuu ja vääntyy helposti. Mediassa taipumiseen liittyvästä kohusta puhutaan Bendgate-nimellä. Nyt vaikuttaisi siltä, että uusi kohu on muodostumassa iPhonen karvoja repivän kuoren takia.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Uusi kohu on saanut nimen Hairgate ja se on peräisin siitä, että käyttäjät ovat huomanneet iPhonen repivän heidän hiuksiaan tai partakarvojaan puhelun yhteydessä. Käyttäjät ovat alkaneet jopa vitsailla, että uudella iPhonella voi kätevästi ajaa parran tai säärikarvat.

Jotkut ovat kuitenkin tosissaan ärsyytyneitä, sillä karvojen nyppiminen sattuu. Uuden iPhonen kuori ei ole tarpeeksi tiivis. Näyttölasin ja kuoren välissä on sen kokoinen rako, että siihen tarttuu helposti ihokarvat kiinni.