Kardashian perheen kuopus ryhtyy yrittäjäksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kylie Jenner tunnetaan Kardashian perheen kuopuksena. Kylien kuuluisat sisaret Kim, Khloe ja Kourtney ovat olleet jo vuosia muun muassa muotialan yrittäjiä ja nyt vaikuttaa siltä, että Kylie lähtee myös kokeilemaan siipiään yritysmaailmassa.

17-vuotias tähtönen on1 ilmoittanut aloittavansa yhteistyön Bellami Hair -yrityksen kanssa. Jenner aikoo lanseerata oman hiustenpidennysmallistonsa. Neitokaisen mallisto julkaistaan nimellä Kylie Hair Kouture. Tähtönen lisäsi itsestään Instagramiin kuvia, joiden yhteydessä hän paljasti tulevaisuuden projektinsa.

Kylien viimeisimmissä Instagram-kuvissa on hänen hiuksiinsa kiinnitetty tulevan malliston hiustenpidennykset. Kuvissa annetaan esimakua malliston tuotteista. Tähti ei ole paljastanut tarkempia suunnitelmia yrittäjyyteensä liittyen, mutta mikäli neitokainen seuraa sisarustensa jalan jälkiä on odotettavissa lisää Kylien nimeä kantavia kosmetiikka-, muoti ja hiustenmuotoilutuotteita.