Suosikkinäyttelijä: ”Julkkiksena oleminen on paskaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauhea kankkunen -elokuvaa ja sen menestyksekkäitä jatko-osia tähdittänyt näyttelijä Zach Galifianakis on moneen eri kertaan moittinut julkkispiirejä ja kuuluisuutta. Hän ei voi sietää julkkiksena olemista, ja on jälleen avannut sanaisen arkkunsa aiheeseen liittyen.

– Julkkiksena oleminen on paskaa. Se on typerää. En ole kiinnostunut siitä. Haluan olla näyttelijä ja sillä selvä. Tahdon olla vain rehellinen, mutta tekisin mieluiten työni ja menisin sen jälkeen kotiin katsomaan televisiota tai jotain, Zack Galifianakis Birdman-satiirielokuvan tiedotustilaisuudessa.

Galifianakis tähdittää pian ensi-iltansa saavaa mustan huumorin avulla Hollywood-elämää arvostelevaa Birdman-elokuvaa. Miehen vastanäyttelijä Michael Keaton on myös kommentoinut julkisuudessa elävien henkilöiden elämää, eikä näyttelijä pidä julkkisstatusta enää kovinkaan erikoisena.

– Mielestäni jokainen voi olla oman elämänsä julkkis. Elämme hyvin omituisessa ja ihmisten täyttämässä maailmassa. Julkisuutta on kaikkialla, Keaton kommentoi.