Mies halusi ostaa asuntokaupassa kissan – maksoi 110 000 euroa ylimääräistä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen perhe oli päättänyt laittaa kotitalonsa myyntiin. Pian esittelyiden jälkeen he saivat tarjouksen talosta, joka löi heidät ällikällä. Eräs mies oli valmis maksamaan talosta kauppahinnan lisäksi 110.000 euroa, että perheen kissa tulisi kaupan päälle.

Perheen vanhempia tarjous houkutti, mutta poika ei ollut tarjouksesta iloinen, sillä Tiffany-kissa kuului hänelle. Ostajaehdokas kertoi, että asuntoesittelyssä ollessaan hänen tyttärensä oli ihastunut neljävuotiaaseen Tiffanyyn, ja hän oli rukoillut isäänsä hankkimaan kissan hänelle.

Kissasta tehty tarjous oli liian hyvä ohitettavaksi, ja vanhemmat suostuivat kauppaan dollarinkuvat silmissä kiiluen. Kotitalo kissoineen myytiin ostajalle 1,7 miljoonalla eurolla. Perheen 19-vuotias poika Sam oli kissansa menettämisestä murheen murtama.

Poika oli ostanut Tiffanyn eläinliikkeestä sen ollessa pieni kissanpentu. Vanhemmat ovat yrittäneet lepytellä poikaansa tarjoamalla 15.000 euroa hänelle. Vanhemmat perustelivat Tiffanyn myymistä sillä, että Sam on lähdössä vuodeksi ulkomaille, eikä voisi ottaa kissaa mukaansa. Sen sijaan rahoille olisi ulkomailla käyttöä. Perhe on ostanut uuden kodin ja suunnittee hankkivansa perheeseensä uuden kissan.