Teinin idioottimainen tempaus videolle – makasi junaraiteilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä on nähty toinen toistaan hurjempia videoita, joissa ammattitaitoiset extreme-lajien harrastajat ja stunttimiehet tekevät mitä hurjempia tempauksia tarkkaan suunnitelluissa olosuhteissa. Valitettavasti toisinaan myös tavanomaiset nuoret kuvaavat itseään kokeilemassa vaarallisia stuntteja riskeeraten samalla oman henkensä.

YouTube
YouTube

Internetissä nopeasti levinneellä videoilla italialainen teini asettuu makaamaan junaraiteille junan lähestyessä häntä. Kaiken järjen vastaisesti nuori mies näyttää selviävän tilanteesta ilman minkäänlaisia vammoja. Videolla esiintyvää nuorta ei olla Daily Mail -lehden mukaan toistaiseksi tunnistettu.

Videon aitous on epäselvää, ja se saattaa olla luotu taitavan leikkauksen tai erikoistehoisteiden avulla. Olipa tilanne aito tai ei, on sanomattakin selvää että näin typerän ja todennäköisesti erittäin rumaa jälkeä aikaan saavan tempauksen toteuttamista ei missään olosuhteissa kannata yrittää itse.