Puolialaston Lady Gaga näytti keskisormea yleisölle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuva poptähti Lady Gaga julkaisi viime vuonna tuoreimman Artpop-levynsä, josta ei kuitenkaan tullut toivotunlaista menestystä. Viime aikoina artisti on noussutkin uutisiin lähinnä ulkomusiikillisissa merkeissä.

Splash
Splash

Eilen Lady Gaga oli konsertoimassa Irlannin Dublinissa, jossa hän näytti 14.500 hengen yleisölleen keskisormea. Puolialastomana esiintynyt supertähti piti palopuheen yhteiskunnan odotuksiin vastaamisesta ja omana itsenä olemisesta. Sanomaansa korostaakseen hän näytti yleisölle keskisormea.

On-off -suhteessa Chigaco Fire -televisiosarjan tähden Taylor Kinneyn kanssa oleva Lady Gaga haaveilee avaruudesta vietettävistä häistä. Hän suunnittelee, että seremonia järjestettäisiin Richard Bransonin järjestämällä Virgin Galactic -avaruuslennolla. Naisen on tarkoitus esiintyä samalla lennolla ja olla maailman ensimmäinen avaruudessa keikkansa heittävä artisti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash