Softengine paljasti basisti lähdön taustan: ”Ei enää nauttinut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalaisyhtye Softengine on tuttu paitsi Euroviisujen Suomen edustajana myös radioaalloilta, joissa sen hitit soivat lukemattomia kertoja päivässä. Taannoin yhtyeen menestyksen mukanaan tuoma kiire ja ulkomusiikilliset seikat johtivat yhden jäsenen eroon.

YouTube
YouTube

Yhtyeen basisti jätti Softenginen, ja nyt Stara tiedusteli laulaja Topilta eron taustoja.

– Ei siinä ollut oikeastaan mitään dramatiikkaa. Me tiedettiin asiasta jo aika paljon ennemmin. Itse asiassa jo Euroviisujen aikaan alkoi näkymään vähän basistissa sellaista, että se ei enää nauttinut tästä hommasta niin paljon, Topi kertoi.

– Siihen tuli kaikenlaista muutakin kuin tuo pelkkä soitteluhomma. Siihen tuli fanitapaamista ja kaikkea oheistoimintaa, mikä ei ollut välttämättä sen juttu. Me sovittiin jossain vaiheessa, että tehdään keikat loppuun ja sitten hän lähtee pois yhtyeestä. Ei siinä ollut mitään draamaa, ja hän on edelleen meidän keikoilla valomiehenä mukana.

– Tänään on toinen kerta kun me vedetään neljästään, eli se itsessään jo jännittää. Viime lauantaina oli ensimmäinen, ja ikinä ei ole varmaan jännittänyt niin paljon. Ehkä se on hyväkin, että jännittää vähän.