Amanda passitettiin psykiatriseen hoitoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amanda Bynes päätyi viime vuonna jatkuvasti uutisiin omituisten tempaustensa vuoksi. Lopulta näyttelijätär päätyi psykiatriseen hoitoon, ja myöhemmin hänen ongelmansa tuntuivat helpottaneen. Tämän vuoden syyskuussa Bynes muutti pois vanhempiensa kotoa, ja alamäki alkoi saman tien uudelleen.

Sittemmin Amanda Bynes on ehtinyt mennä kihloihin 19-vuotiaan kanssa, jäädä kiinni myymälävarkaudesta ja syyttää isäänsä seksuaalisesta ahdistelusta. Nyt näyttelijätär on päätynyt jälleen psykiatriseen hoitoon. Radar Online -sivuston mukaan entistä teinitähteä hoidetaan Kalifornian Pasadenassa sijaitsevassa Las Encinasin sairaalassa.

Amanda Bynes ei ole sivuston mukaan mielissään siitä, että hän on joutunut takaisin psykiatriseen hoitoon. Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuinka pitkäksi aikaa näyttelijätär tulee päätymään sairaalaan. Kalifornian lain mukaan potilas voidaan sulkea hoitoon vasten tahtoaan, mikäli hänen päätellään olevan vaaraksi itselleen tai kanssaihmisilleen.

Kerroimme äskettäin, että 28-vuotias Amanda Bynes on kihloissa 19-vuotiaan Kalifornian Costa Mesassa asuvan Calebin kanssa. Pariskunnan epäillään suunnittelevan häitä. Naisen kerrotaan lopettaneen skitsofreniaa ja kaksisuuntaista mielialahäiriötä hoitavan lääkityksen. Amanda kuuli viime syksynä muun muassa ääniä ja puhui itsekseen, kunnes joutui viideksi kuukaudeksi psykiatriseen tarkkailuun.