Paulan kaula-aukko pääosassa – miehet eivät voi vastustaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

R&b-laulaja Robin Thicke nousi viime vuonna tunnetuksi kyseenalaistakin julkisuutta saaneen Blurred Lines-kappaleen myötä. Laulaja on toistaiseksi jäänyt yhden hitin ihmeeksi, sillä miehen uusi levy floppasi. Sitten vuorossa oli ero näyttelijävaimosta.

Splash
Splash

Robin Thicke jäi keväällä kiinni vaimonsa Paula Pattonin pettämisestä, minkä seurauksena hänen avioliittonsa kariutui miehen lepyttely-yrityksistä huolimatta. Nyt Paula on säväyttänyt New Yorkissa poistuessaan hotellistaan. Hänen asunsa kaula-aukko oli nimittäin niin huomiota herättävä, että miesten oli käytännössä mahdotonta vältellä katseen harhautumista sinne.

Robin Thicken näyttelijävaimo Paula Patton muutti keväällä pois pariskunnan yhteisestä kodista pettämiskohun seurauksena. Laulajan kerrottiin aiemmin anelevan epätoivoisesti liittonsa puolesta, ja otsikoissa on useasti paljastettu miehen turvautuneen äärimmäisiin keinoihin exänsä takaisin saamiseksi. Pariskunta oli ollut yhdessä lukioiästä asti.

Splash
Splash