Smoukahontas Hollywoodin glamourista: ”14 tunnin työpäiviä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen nettitähti Smoukahontas, eli Sara Maria Forsberg, työstää parhaillaan ensimmäistä albumiaan studiolla Los Angelesissa. Hän lähti Hollywoodiin jo pari kuukautta läpimurtonsa jälkeen, ja samalla selvisi, ettei arki viihdemaailman pääkaupungissa tihku glamouria.

Ladataan

Me and my co-actor Jackie Chan! Most humble guy on this earth. Just came back from Beijing from shooting my first Hollywood feature film with this legend. Goodmorning peeps!

Näytä Instagramissa

– Mä herään aamulla ja menen sitten keskipäivällä suunnilleen studiolle, ja sitten mä oon siellä studiolla 13 – 14 tuntia riippuen siitä mitä meillä on tekemistä. Sitten mä yleensä joskus keskiyön paikkeilla ajan takaisin kotiin. Seuraava päivä on yleensä aika samanlaine, Smoukahontas kertoi Staran haastattelussa.

Sara nähdään pian valkokankailla Hollywood-elokuvassa yhdessä Jackie Chanin ja Johnny Knoxvillen kanssa. Hän näyttelee elokuvassa gansterin tyttären roolia. Työ viihdemaailman kulisseissa on raskasta, joten juhliminen jää useista syistä toiseen ajankohtaan.

– Ei mulla ole ollut aikaa hillua missään ulkona perjantai-iltaisin tai mitään. Mä oon kyllä keskittynyt vain siihen työhön. Juhlia ehtii sitten myöhemminkin. Tosiaan kaiken lisäksi mä oon vielä alaikäinen, eli sekin helpottaa, että pystyn keskittymään ihan tasaisesti siihen tekemiseen ja paahtamiseen.