Mies teki Starbucksin mukeista mykistävän upeaa taidetta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monikansallinen kahvilaketju Starbucks tuli viime vuonna myös Helsingin keskustaan. Tällöin moni huvittui kahvilaan jonottaneista ihmisistä, sillä yrityksen menu on kovin samanlainen kuin muidenkin kahvilaketjujen. Starbucksilla on yhteensö jo noin 21.000 kahvilaa ympäri maailman.

soominkim19102014a

Kerroimme taannoin kuinka eräs Starbucksin asiakas oli ryhtynyt piirtelemään yrityksen mukeihin omia kuvioitaan, ja tuloksena saatiin hauskoja taideteoksia. Nyt eteläkorealainen taiteilija Soo Min Kim on mennyt huomattavasti pidemmälle ja loihtinut mukeista mykistävän upeita teoksia. Näiden työnäytteiden perusteella Starbucksin kannattaisi palkata mies mainostiimiinsä.

Starbuck on kotoisin Yhdysvaltojen Seattlesta, ja maassa sijaitsee 65 prosenttia yrityksen kahviloista. Kymmenien vuosien aikana ketju on tullut kovin tutuksi yhdysvaltalaisille, mutta samalla korporaatio on kohdannut paljon arvostelua. Moni esimerkiksi vieroksuu kahvijuomien ylihinnoittelua.

soominkim19102014b

Julkaisu käyttäjältä Soo Min Kim.

Julkaisu käyttäjältä Soo Min Kim.

Julkaisu käyttäjältä Soo Min Kim.

Julkaisu käyttäjältä Soo Min Kim.

Julkaisu käyttäjältä Soo Min Kim.

Julkaisu käyttäjältä Soo Min Kim.