Sara Maria Forsberg Staran haastattelussa: ”Mulla on mahtava tilanne”

Haastattelut · Stara.fi

Suomalaiset saivat aiemmin tänä vuonna uuden ylpeyden aiheen, kun pietarsaarelainen Smoukahontas, eli Sara Maria Forsberg, nousi nopeasti maailmanlaajuiseksi nettitähdeksi ja päätyi huippusuositun Ellen DeGeneresin vieraaksi. Lopulta Sara muutti Los Angelesiin ja pian hänet nähdään valkokankaalla Jackie Chanin ja Johnny Knoxvillen kanssa kanssa.

Ladataan

Me and my co-actor Jackie Chan! Most humble guy on this earth. Just came back from Beijing from shooting my first Hollywood feature film with this legend. Goodmorning peeps!

Näytä Instagramissa

Stara tiedusteli haastattelussa Smoukahontasin muistikuvia ajalta, jolloin hänen kielinainen-videostaan tuli kirjaimellisesti yhdessä yössä maailmanlaajuinen nettihitti.

– Eihän sitä käsitä itsekään vielä. Pitää vaan olla kiitollinen ja kiittää kaikkia, jotka ovat tehneet töitä sen eteen. Managerit ja ystävät ovat koko ajan uskoneet minuun ja potkineet eteenpäin. Suomalainen media on myös kannustanut ja potkinut eteenpäin, Sara Maria Forsberg kertoi.

Smoukahontas on saanut Yhdysvalloissa merkittävän levytyssopimuksen, ja hän paljasti samalla hieman syksyn suunnitelmiaan Los Angelesissa.

– Seuraavaksi on tulossa albumin kanssa työskentelyä. Studiossa tehdään paljon. Kovaa työntekoa, keskittymistä työhön ja tietenkin paljon kuvauksia. Sellaista. Nyt olemme äänitelleet lauluja studiossa. Olen itse kirjoitellut muiden lauluntekijöiden kanssa siellä studiolla kappaleita ja niistä valitsemme parhaimpia biisejä albumille.

Forsberg haluaa olla itsekin aktiivisesti mukana vaikuttamassa omaan musiikkiinsa.

– Kyllä. Mulla on mahtava tilanne, kun he kysyvät mun mielipidettä kaikkeen. Se on kiva tilanne. Musiikki on sellaista nykyaikaista r&b ja hiphop -vaikutteista urbaania poppia. Se on lähinnä sekoitus kaikkea. Oikeasti aika freshin ja kivan kuuloista.

Odotukset laulu-uran suhteen ovat Saralla korkealla.

– Odotan ja uskon kyllä, että me päästään pitkälle tän kanssa. Ihan siksi, että mulla on niin mahtava tiimi ja ihmeellisiä ihmisiä tässä takana, tuottamassa ja kirjoittamassa. Ei mulla ole epäilystäkään, etteikö me päästäisi tällä johonkin asti.

– Nyt vaan keskitytään työntekoon ja pelotta paiskitaan, niin kyllä se sitten kannattaa. Täällä on hirveät koneistot takana ja hirveät paperityöt kaikesta.

– Esimerkiksi toi levytyssopimus mikä me saatiin nyt maaliin, niin siinä oli takana hirveä työ. Mun managerit kokivat sen vuoksi unettomia öitä. Se, että me saatiin se maaliin, niin siitä pitää olla kiitollinen ja nöyrä.

Forsberg lähti Hollywoodiin jo pari kuukautta läpimurtonsa jälkeen, ja samalla selvisi, ettei arki viihdemaailman pääkaupungissa tihku glamouria.

– Mä herään aamulla ja menen sitten keskipäivällä suunnilleen studiolle, ja sitten mä oon siellä studiolla 13 – 14 tuntia riippuen siitä mitä meillä on tekemistä. Sitten mä yleensä joskus keskiyön paikkeilla ajan takaisin kotiin. Seuraava päivä on yleensä aika samanlainen, Sara kertoi Staralle.

Sara nähdään pian valkokankaalla Hollywood-elokuvassa näyttelemässä gansterin tyttären roolia. Työ viihdemaailman kulisseissa on raskasta, joten juhliminen jää useista syistä toiseen ajankohtaan.

– Ei mulla ole ollut aikaa hillua missään ulkona perjantai-iltaisin tai mitään. Mä oon kyllä keskittynyt vain siihen työhön. Juhlia ehtii sitten myöhemminkin. Tosiaan kaiken lisäksi mä oon vielä alaikäinen, eli sekin helpottaa, että pystyn keskittymään ihan tasaisesti siihen tekemiseen ja paahtamiseen.