Paris Hiltonin antava kaula-aukko varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirikaunotar Paris Hiltonille on kasvanut rikkaan liikemiessukunsa kannustamana taitava bisnesvaisto. Taannoin tähden uutisoitiin tekevän nykyisellä DJ-urallaan huikeita summia rahaa. Taannoin Paris jätti Ibizalla ravintolan tarjoilijoille 47.000 dollarin juomarahan.

Eilen Paris ja hänen siskonsa Nicky Hilton osallistuivat lukuisten muiden julkkisten tavoin New Yorkissa The Angel Ball -tapahtumaan. Parisin asu varasti huomion punaisella matolla, sillä siinä oli melko rohkea kaula-aukko.

Splash
Splash
Splash
Splash

Paris Hilton on musiikkiuransa lisäksi näytellyt pieniä rooleja elokuvissa, kuten Zoolander ja Vannomatta Paris! Tähti muistetaan myös siitä, että hän esiintyi Leidit landella -realitysarjassa yhdessä Nicole Richien kanssa. Ohjelma oli menestys maailmanlaajuisesti. Hän erosi hiljattain suomalaissukuisesta mallista River Viiperistä.