NYT: Suomalainen alkoholivalistusvideo kerää kehuja maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen alkoholipolitiikan ympärillä käytävä keskustelu on viime aikoina keskittynyt lähinnä alkoholilain sisältämiin järjenvastaisuuksiin, jotka hallitus ja eduskunta ovat kuitenkin lakiin hyväksyneet. Suomalaisesta alkoholipolitiikasta löytyy kuitenkin myös jotain hyvää, sillä valistuksen saralla suomalainen työ on nyt saanut kovasti kunniaa.

YouTube
YouTube

Verkossa on saanut suuren suosion Lasinen lapsuus -kampanjaan liittyvä kampanjavideo The Oprhanage. Video on saanut YouTubessa 400.000 katsojaa, mutta katsojamäärää merkittävämpiä ovat olleet videon saamat ylistävät kommentit. Nyt-liite kertoo, että näyttelijä Ashton Kutcher on kehunut videota sosiaalisessa mediassa ja lisäksi myös AdWeek-lehti on kehunut sitä.

Videon on suunnitellut ja tuottanut Havas Worldwide Helsinki yhdessä Sauna Internationalin ja Studio Arkadenan kanssa.