Nainen murskasi vesimelonin sisäreisillään – tältä se näytti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Anna Konda on nainen, jonka otteessa suurin osa miehistä tuntisi olonsa avuttomaksi. Tämä kuuluu hänen toimenkuvaansa, sillä nainen työskentelee painijana ja domina-rouvana. Anna pyörittää Berliinissä myös naisille suunnattua Female Fight Club -painisalia.

Naisen kykyjä ja raakaa voimaa päästään nyt todistamaan Live Leakin videolla. Siinä Anna Konda ottaa käsittelyynsä vesimelonin asettamalla sen haarojensa väliin. Anna puristaa reisiään yhteen, kunnes hedelmä hajoaa kappaleiksi hänen lihastensa voimasta. Dominana työskennellessään Anna Konda istuu vesimelonien sijaan usein miesten kasvojen päällä.

Nainen kertoo saavansa toisinaan asiakkailtaan rahakkaita pyyntöjä jopa siitä, että hän puristaisi miehen kuoliaaksi reisillään.

– Luonnollisesti en koskaan suostu näihin pyyntöihin. En ole psykopaatti enkä halua päätyä sähkötuoliin Yhdysvalloissa. Useimmat näistä toiveista tulevat amerikkalaisilta, Anna Conda kertoo Vice-lehden haastattelussa.