Mari Valosaari julkaisi kuvat huipputimmistä fitness-vartalostaan

Fitness Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-kaunotar Mari Valosaari lukeutuu Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin alan tähtiin, sillä hän on saavuttanut kilpailumenestystä monissa kansainvälisissä bikini- ja fitness-kilpailuissa. Hän on naimisissa poptähti Jontte Valosaaren kanssa.

marikasvi2009.jpg

Nyt Mari on kirjoittanut BlogBookin blogiinsa kokemuksistaan fitness-kilpailuista ympäri maailmaa, ja samalla hän on julkaissut valokuvat kaikista merkittävistä kilpailuistaan. Niistä nähdään millaisella vartalolla suomalaiskaunotar on saanut kansainvälistä menestystä. Lue blogikirjoitus ja katso kuvat tästä linkistä.

Mari Valosaari on menestynyt fitness-kilpailuissa erittäin hyvin sekä Suomessa että kansainvälisellä tasolla. Hän kilpaili taannoin Torontossa bikiniluokassa ammattilaistasolla ja hänet on valittu myös Miss Bikini Americaksi. Taannoin Valosaaren perhe sai esikoisensa, joten Mari on nykyisin ahkerasti kuntosalilla rehkivä fitness-perheenäiti. Nykyisin Valosaaren arkeen kuuluu perhe-elämää ja kuntoilua.