Mummo pelkäsi langatonta internetiä – maalasi talon estääkseen signaalit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Langaton nettiyhteys löytyy tätä nykyä lähes kaikkialta kaupunkialueilla liikuttaessa. Langattomia verkkoja tarjoavat kahviloiden ja ravintoloiden lisäksi majoitusalan liikkeet, lentoyhtiöt sekä erilaiset yritykset. Maailmalla on jopa kokonaisia keskusta-alueita, joissa on ilmainen internetyhteys kaikkien käytettävissä.

Tukiasemat lähettävät signaaleja, ja nyt eräs varttuneempi rouva on kovin huolestunut langattoman nettiyhteyden aiheuttamista terveysongelmista. 72-vuotias Stefanie Russel on varma, että langattoman nettiyhteyden aiheuttamat signaalit aiheuttavat hänelle päänsärkyä ja pahoinvointia. Lisäksi nainen väittää, että nettiyhteys tuhoaa lasten aivot.

Nyt ikäihminen on turvautunut äärimmäisiin keinoihin pitääkseen langattoman nettiyhtyden kaukana kodistaan. Nainen on nimittäin käyttänyt yli 5.000 euroa kotinsa remontoimiseen. Vainoharhainen rouva on maalannut talonsa neljään kertaan säteilyn estävällä pinnoitteella. Naisen nettiyliherkkyyttä ei ole diagnosoitu koskaan ammattilaisten toimesta, Mirror-lehti tietää.