Herkkua Pako-sarjan ystäville – päätähdet jälleen yhdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pako-sarjan kautta tähdeksi noussut Wentworth Miller tuli viime vuonna ulos kaapista homoseksuaalina. Miehen paljastus oli samalla kannanotto Venäjän homovastaista lainsäädäntöä vastaan, kun hän kieltäytyi osallistumasta Pietarissa järjestettäville kansainvälisille elokuvafestivaaleille.

Sittemmin Wentworth Miller on loistanut poissaolollaan viihdeotsikoista, mutta on nyt tehnyt yllättävän paluun. Hän kuvaa nimittäin parhaillaan Flash!-televisiosarjan jaksoja yhdessä Pako-sarjassa veljeään esittäneen Dominic Purcellin kanssa. Sarjan ystäville on siis luvassa herkkua, kun Miller ja Purcell esittävät sarjassa Captain Cold ja Heat Wave -nimisiä pahiksia.

42-vuotias Wentworth Miller on kokeillut urallaan myös käsikirjoittamista, ja hän teki taannoin tekstin Stoker-elokuvaan Ted Foulke -sananimellä. Sittemmin Miller neuvotteli The Story of Edgar Sawtelle -romaanin käsikirjoituksen tekemisestä. Komistus ei uskaltanut tulla aiemmin kaapista, sillä hän pelkäsi sen vaikuttavan uraansa. Wentworth kiisti homouteen liittyvät huhut pitkään, väittäen muun muassa saksalaiselle InStyle-lehdelle ettei hän ole ”vain löytänyt sitä oikeaa tyttöä vielä”.