Katie Pricen jättirinnat kuin vappupallot – tragikoominen ilmestys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Katie Price on huhujen mukaan suunnittelemassa paluuta esiintymislavoille, sillä tähtönen on aloittanut laulutunnit ja toivoo kehittyvänsä laulajana. Nyt vuorossa on kuitenkin ollut artistiuran sijaan Pricen uuden kirjan julkaisutilaisuus – perinteiseen tapaan shokeeraavasti.

Katie Price yrittää kohahduttaa kerta toisensa jälkeen, ja yleensä se onnistuu vähentämällä vaatteita entisestään. Nyt povipommi Jordan ilmestyi Make My Wish Come True -kirjansa julkaisutilaisuuteen tyrmäävän paljastavassa asussa, jossa hänen jättirintansa nousivat pääosaan.

Splash
Splash
Splash
Splash

Musiikkiurallaan Katie Price on julkaissut useita singlejä, ja hän on edustanut Britanniaa Euroviisuissa. Julkkistähti ei ole kiistänyt, etteikö comeback olisi käynyt hänen mielessään. Toistaiseksi tähti aikoo keskittyä perheeseensä. Tulevaisuuden suunnitelmat ovat vielä auki, mutta yksi asia on tähden mukaan varmaa, nimittäin se, että häntä ei tulla enää näkemään euroviisuissa.