Gisele Bundchen sädehtivä mallikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen mallikaunotar Gisele Bundchen on tuttu näky muotikuvista ja lehtien sivuilta. Mallikaunottaresta tuli viime vuonna äiti, mutta hän palasi varsin nopeasti takaisin töihin. Taannoin hänen poseerasi ilkosillaan Lui-lehden kansikuvassa, mutta nyt vuorossa ovat jalokivimainokset.

Supermalli kiinnitettiin brasilialaisen jalokiviyritys Vivaran uuden joulumalliston mainoskasvoksi. Hänet nähdään nyt ensimmäisissä mainoskuvissa poseeraamassa korut yllään uimapuvussa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Gisele Bundchen viihtyi aikoinaan useamman vuoden näyttelijäkomistus Leonardo DiCaprion kainalossa. Sittemmin neito on mennyt naimisiin jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, Benjamin Rein ja Vivian Lake Brady. Bundchen on perustanut oman Gisele Bundchen Intimates -vaatemerkkinsä, jonka tuotteita hän tietenkin itse usein esittelee.