Jennifer Lopez tyrmäävä näky – tässäkö 45-vuotias nainen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin latinotähtiin lukeutuva Jennifer Lopez keikkailee parhaillaan aktiivisesti ympäri maailmaa, ja turneen jälkeen hän jatkaa huhujen mukaan keikkailua Las Vegasin rahakkailla areenoilla. Nyt supertähti on kuvattu konserttilavalla Vancouverissa.

45-vuotiasta laulajatarta ei uskoisi eilen ikuistettujen kuvien perustella ikäisekseen, sillä niukoissa esiintymisasuissa lavalla keikistelevä kaunotar on huomattavasti nuorekkaamman oloinen. Kyseessä oli We Day Vancouver -tapahtumaan liittyvä yllätysesiintyminen.

Daily Mail -lehden mukaan Jennifer nettoaisi yhdestä Las Vegasin esitykseltään enemmän kuin Britney Spears, joka tienaa 310.000 dollaria esitykseltä. Samalla Lopez joutuisi muuttamaan Las Vegasiin ainakin väliaikaisesti, joten muut projektit olisi jätettävä toiselle sijalle.