Lady Gagan paita paljasti rinnat – ei jättänyt arvailun varaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuva poptähti Lady Gaga julkaisi viime vuonna tuoreimman Artpop-levynsä, josta ei kuitenkaan tullut toivotunlaista menestystä. Viime aikoina artisti on noussutkin uutisiin lähinnä ulkomusiikillisissa merkeissä, kuten esimerkiksi asuntokaupoillaan.

Eilen Lady Gaga juhli Lontoon yössä, kun hän suuntasi Sohossa sijaitsevaan The Box Clubiin. Poptähti oli pukeutunut rohkeaan läpinäkyvään paitaan, joka paljasti hänen rintansa.

Chigaco Fire -tähti Taylor Kinneyn kanssa seurusteleva Lady Gaga haaveilee avaruudesta vietettävistä häistä. Hän suunnittelee, että seremonia järjestettäisiin Richard Bransonin järjestämällä Virgin Galactic -avaruuslennolla. Naisen on tarkoitus esiintyä samalla lennolla ja olla maailman ensimmäinen avaruudessa keikkansa heittävä artisti.