Tieraivoa Belgiassa – välikohtauksella odottamaton tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa nähdään tasaisin väliajoin ympäri maailmaa tieliikenteessä kuvattuja videoita, joissa ihmiset raivostuvat toisille autoilijoille. Tällaiset välikohtaukset päättyvät harmittavan usein väkivaltaisiin yhteydenottoihin, mutta Belgiassa kuvatulla videolla kävi toisin.

YouTube
YouTube

Kojelautakamera kuvasi tilanteen, jossa kaksi miestä ajautuu välikohtaukseen toistensa kanssa kaupungin kaduilla. Pienen tönimisen jälkeen toinen miehistä kaivaa takakontista nyrkkeilysäkin, jota hän ryhtyy takomaan ja pyytää toista tekemään samoin. Video on mahdollisesti lavastettu, mutta myös sellaisena se osoittaa, että aina nyrkkejä ei tarvitse kohdistaa toiseen ihmiseen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.