Supersuosittu realitysarja lopetettiin – seksirikollinen oli liikaa kanavalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa yksi viime vuosien realitysarjabuumin suurimmista menestyjistä oli taannoin Here Comes Honey Boo Boo, jossa seurattiin kohutun lapsimissi Alana ”Honey Boo Boo” Thompsonin ja hänen periamerikkalaisen pullean tavisperheensä elämää.

Sarja saavutti nopeasti valtaisan katsojamäärän, mutta nyt se on yllättäen lopetettu. TLC-kanavan lippulaivaksi noussut Here Comes Honey Boo Boo päätettiin lopettaa, kun paljastui, että siinä mukana oleva June ”Mama June” Shannon seurustelee lapsen seksuaalisesta ahdistelusta kymmeneksi vuodeksi vankeuteen tuomitun miehen kanssa.

Sarjan miljoonat fanit tyrmistyivät kanavan päätöksestä. Päätös sarjan lopettamisesta oli niin pikainen, että sarjan seuraavan tuotantokauden jaksot oli jo ehditty kuvata ja niiden leikkaaminen oli kesken. Perheen oli määrä palata ruutuun viidennen tuotantokauden jaksoilla tammikuussa 2015. TLC ilmoitti lopettavansa välittömästi kaiken sarjaan liittyvän toimintansa.