Internet näytti voimansa – poika löysi koulukuviensa paidan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin mahti on melkoinen, kun sosiaalisessa mediassa kyetään tavoittamaan hyvinkin nopeasti miljoonia ja taas miljoonia ihmisiä. Verkon avulla on löytynyt lukemattomia vanhoja ystäviä ja nyt myös vaatekappaleita. 12-vuotias Joe Archibold löysi internetin avulla itselleen paidan.

Joe Archibold
Joe Archibold

Kyseessä ei kuitenkaan ollut ihan mikä tahansa paita, vaan paita, jota Joe on pitänyt koulukuvissaan vuodesta toiseen. Pojan kasvaessa paita jäi lopulta pieneksi, mutta hän halusi silti jatkaa perinnettä. Niinpä Joe ryhtyi etsimään internetin avulla suurempaa kokoa samasta paidasta. Ilmoituksen liitteeksi hän julkaisi koulukuvansa viideltä vuodelta.

Pian poikaa onnisti, kun perheenäiti Angela Houchin näki ilmoituksen ja tunnisti paidan samanlaiseksi kuin hänen pojalleen taannoin ostama paita. Kaupat paidasta tehtiin McDonaldsin parkkipaikalla, ja nyt Joe voi jatkaa paitaperinnettään tulevien vuosien koulukuvissa. Tapauksesta uutisoi Daily Camera.