Kim Kardashian haluaa lapsensa tienaavan omat rahat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian on syntynyt rikkaaseen perheeseen, mutta kaikki hänen sisaruksensa ovat Kim mukaan lukien joutuneet hankkimaan itselleen elannon myös muuta kautta. Kardashianit ovat luoneet ympärilleen imperiumin, jonka avulla heidän on helpompi brändätä itseään yritysmarkkinoille.

Kim Kardashian on toki rikas perijätär, mutta on ansainnut miljoonia myös maineellaan. Moni voisi kuvitella, että jo nyt huippusuunnittelijoiden vaatteisiin pukeutuvan North Westin elämä olisi tulevaisuudessa vanhempiensa Kim Kardashianin ja Kanye Westin rahoilla elämistä ja olemista. Mikäli Kim saisi päättää, menee tulevaisuuden käsikirjoitus täysin päinvastoin. Nainen haluaa tyttärensä tekevän töitä elantonsa eteen.

– Pohdiskelin ystävilleni ääneen, että mikähän mahtaa olla Northin ensimmäinen työpaikka. Kaverini kummastelivat, että meneekö North muka oikeisiin töihin joskus. En voinut vastata heille muuta kuin, että totta kai menee, sillä hänen täytyy tehdä töitä sen eteen mitä hän haluaa, Kim Kardashian yllätti ES Magazine -lehden haastattelussa.

Kimin toiveena esimerkiksi on, että 1,5-vuotias North työskentelisi joskus muotisuunnittelijana. 34-vuotias realitytähti on itsekin joutunut työskentelemään ”oikeassa työpaikassa” rahaa tienatakseen. Hän on tehnyt töitä esimerkiksi vaatekaupassa ja säästi siten rahaa haluamiinsa tavaroihin. North Westillä on oma stailisti, miljoonien arvoinen vaatekaappi koruineen ja asusteineen sekä oma henkilökohtainen luomuruokaa valmistava kokki.