Lacey Wildd esitteli kurpitsansa – jättisilikonit varastivat huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy muutamia naisia, joilla omien rintojen valtava koko on muodostunut pakkomielteeksi. Eräs sairaalloisen suurten silikonirintojen haltijoista on realitytähti Lacey Wildd, jolla on maailman seitsemänneksi suurimmat rinnat.

36 kauneusleikkauksessa tähän mennessä käynyt Lacey on nyt esitellyt Halloweenin hengessä kurpitsojaan poseeratessaan maalaismaisemissa. Päähuomion kuvissa kuitenkin saavat kurpitsojen sijaan neitokaisen silikonirinnat, mutta se tuli tuskin Laceylle yllätyksenä.

46-vuotias Lacey Wildd omistaa LLL-kokoiset rinnat, mutta hänen tavoitteenaan on kasvattaa niistä lopulta vähintään QQQ-kokoiset pallot. Blonde Squad -elokuvassakin nähtävä nainen on tähän mennessä suurentanut rintojaan jo 12 kertaa, kun kauneusleikkauksia on takana yhteensä 36. Laceyn tulot ovat kasvaneet rintojen myötä moninkertaiseksi, mutta samalla häntä pidetään ”kävelevänä aikapommina” terveysriskien takia.