Maailman hauskin henkilö -kilpailu – Ismo Leikola ylivoimaisessa johdossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka huippusuosittu suomalainen stand up -koomikko Ismo Leikola osallistuu Maailman hauskin ihminen -kilpailuun Hollywoodin maailmankuulussa Laugh Factoryssa. Suomalainen sai semifinaaleissa valtavan äänivyöryn ja selvisi kirkkaasti finaaliin. Nyt Leikola jyrää finaalissa.

Parhaillaan menossa on nettiäänestys, jossa valitaan Maailman hauskin henkilö vuodelle 2014. Leikola on tällä hetkellä äänestyksen ylivoimainen ykkönen moninkertaisella äänimäärällä seuraaviin kilpailijoihin.

Leikolalla on tällä hetkellä ääniä yli 23.000, kun seuraavaksi suosituimmalla niitä on vain 4.700. Tällä hetkellä näyttää siis vahvasti siltä, että Leikolasta voi tulla virallisesti Maailman hauskin henkilö. Voit äänestää Leikolaa voittoon tästä linkistä.