Pizzadilla on kuuma uutuusherkku – onnistuu myös kotikeittiössä

Ruoka Viihdeuutiset · Stara.fi

Pizzat ovat suomalaisten kestoherkkua niin kotona kuin ravintoloissakin. Hieman vähemmälle suosiolle ovat jääneet meksikolaisen keittiön antimet, joista herkullisimpiin lukeutuvat quesadillat. Nyt eräs pizzanystävä on yhdistänyt pizzaa ja quesadillan pizzadillaksi.

pizzadilla25102014

J. Kenji Lopez-Alt kertoo Serious Eats -sivustolla pizzadillan tekemisestä, ja kyseessä on erittäin helppo herkku valmistettavaksi myös kotioloissa. Nimensä mukaisesti ruoassa yhdistetään pizza ja quesadilla.

Ensin tehdään normaali quesadilla, joka valmistuttuaan toimii pizzapohjan tavoin, eli sen päälle asetellaan pizzan tavalliset ainekset, kuten tomaattisose, juusto ja halutut täytteet. Sen jälkeen koko paketti uuniin ja pian lautasella on maistuva two-in-one -herkku.