Lenny Kravitz villitsi Helsingissä – katso keikkakuvat tästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesissa lapsuutensa viettänyt supertähti Lenny Kravitz esiintyi eilen illalla Suomessa odotetulla keikallaan, jossa naiset saivat kauan odottamansa annoksen silmänruokaa ja miehet saivat nauttia tiukasta paahdosta ja erityisesti naisbasisti Gail Ann Dorseyn taidokkaasta soitosta.

Staran valokuvaaja Jussi Eerola oli paikalla Helsingin Hartwall Areenalla, jossa Lenny Kravitz nousi lavalle karismaa ja testosteronia tihkuvana rocksankarina. Keikalla kuultiin odotetusti myös Kravitzin jättihitit, jotka jätettiin oikeaoppisesti illan settilistan kliimaksiksi draaman kaarta ansiokkaasti noudattaneella keikalla.

Lenny Kravitz Helsingissä 26.10.2014

Dirty White Boots

American Woman

(The Guess Who cover)

It Ain’t Over ’Til It’s Over

Strut

Dancin’ Til Dawn

Sister

Circus

Can’t Get You Off My Mind

New York City

Dig In

Always on the Run

I Belong to You

Let Love Rule

Fly Away

Are You Gonna Go My Way

Encore:

The Chamber

Lenny Kravitz on 49-vuotias Grammy-palkittu muusikko, jonka tyylissä on paljon vaikutteita muun muassa Jimi Hendrixiltä ja John Lennonilta. Lenny Kravitzilla on Lisa Bonetin kanssa Zoe-niminen tytär, on tehnyt monipuolista uraa laulajana, näyttelijänä ja mallina.