Hupsista! Ulkomaalaisen sisustusyrityksen nimi naurattaa suomalaisia

Koti & Asuminen · Stara.fi

Suomen kielestä löytyy monia tuhmia sanoja, jotka tarkoittavat muissa maissa joko jotain täysin normaalia tai eivät tarkoita mitään. Esimerkiksi viron kielessä on monia sanoja, jotka kuullessaan suomalaiset usein hihittelevät sanojen kuulostaessa pikkutuhmilta.

Facebook
Facebook

Nyt eräs espanjankielisille markkinoille suunnatun sisustusliikkeen Facebook-sivut ovat saaneet huomiota sosiaalisen median suomalaisten keskuudessa. Yrityksen Facebook-ryhmä on nimittäin saanut nopeasti niin paljon suomalaisia jäseniä, että tällä hetkellä suurin osa ryhmän jäsenistä on ryhmän tietojen mukaan Helsingistä.

Yrityksen nimi Pillu Vinilos lienee syynä äkilliseen suosioon suomalaisten keskuudessa. Stara ei tavoittanut yrityksen edustajia kertomaan ovatko he tietoisia nimensä merkityksestä suomen kielessä.

Julkaisu käyttäjältä Pillu.