Suomen ensimmäinen kissakahvila Tampereelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi saa ensimmäisen kissakahvilansa, kun Purnauskis-kahvila avaa lauantaina ovensa yleisölle. Kissakahvilassa asiakkaat pääsevät pääsymaksun maksettuaan silittelemään siellä asuvia kissoja kahvikupin ääressä.

– Pääsymaksun tarkoituksena on eläinten turvallisuuden varmistamiseksi rajata asiakaskuntaa vain niihin, jotka oikeasti ovat kiinnostuneita kissoista ja tietävät minne ovat tulossa, Tiina Aaltonen kertoo.

Kissakahvilaan sen kissat ovat päätyneet erilaisia reittejä. Kössi-kolli löytyi yhteistyökumppani Kissojen suojelu – Kisu ry:n kautta. Pikkuruinen Viiru puolestaan tuli iloisesti tervehtimään Tiinaa ja Markusta pohjoissavolaisella maatilalla ja pääsi mukaan elämänsä seikkailulle.

Yhteistä kaikille kissoille on, että ne ovat seurallisia ja nauttivat saamastaan huomiosta. Maailmalla kissakahvilat ovat nauttineet suurta suosiota jo vuosia. Viimeisimpänä ennen Purnauskista ovensa avasi Kassikohvik Nurri Tallinnassa.