Tuplanautinto makuuhuoneessa – hieromasauva pysyy sisällä tositoimissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Erilaiset laitteet tuovat suolaa pariskunnan makuuhuoneleikkeihin. Entisaikaan mielihyvää tuottavia välineitä nähtiin ainoastaan lääkäreiden vastaanotoilla, kun tohtorit poistivat naisten hysteriaa niiden tuottaman nautinnon avulla.

Tähän mennessä naiset ovat käyttäneet hekuman huipun saavuttamiseen hieromasauvoja lähinnä silloin, kun he eivät ole olleet tositoimissa miehen kanssa. Nyt uutuustuote on kuitenkin tarkoitettu pysymään sisällä koko yhdynnän ajan, jolloin nainen saa seksistä tuplanautinnon.

Eva by Dame -tuotetta ryhdyttiin kehittämään, kun selvisi, että moni nainen ei laukea lainkaan yhdynnässä. Tuotteelle kerätään parhaillaan yhteisörahoitusta. Tutustu esittelyvideoon tästä.