Naisille seksistä tuplanautinto – vibraattori pysyy sisällä yhdynnässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vibraattorit, dildot, hieromasauvat ja kiihottimet tuovat seksikästä suolaa pariskunnan erotiikkaleikkeihin. Entisaikaan seksuaalista mielihyvää tuottavia välineitä nähtiin ainoastaan lääkäreiden vastaanotoilla, kun tohtorit poistivat naisten hysteriaa orgasmien avulla.

YouTube
YouTube

Tähän mennessä naiset ovat käyttäneet orgasmien saavuttamiseen hieromasauvoja lähinnä silloin, kun he eivät ole olleet yhdynnässä miehen kanssa.

Nyt uutuustuote on kuitenkin tarkoitettu pysymään vaginassa myös yhdynnän ajan, jolloin nainen saa seksistä tuplanautinnon. Eva by Dame -tuotetta ryhdyttiin kehittämään, kun selvisi, että moni nainen ei saa lainkaan orgasmia yhdynnässä. Tuotteelle kerätään parhaillaan yhteisörahoitusta.

Uusimmat