Emily Ratajkowski oli upeana punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalais-amerikkalainen Emily Ratajkowski nousi otsikoihin viime vuonna esiinnyttyään Robin Thicken Blurred Lines -musiikkivideolla vähissä pukeissa. Robin Thicke näyttää jääneen yhden hitin ihmeeksi, mutta Emily on sen sijaan noussut yhdeksi vuoden 2014 suositummista malleista.

23-vuotias mallikaunotar nähtiin astelemassa punaisella matolla Ben Affleckin Gone Girl -elokuvan ensi-illassa New Yorkin 52. elokuvafestivaaleilla. Hehkuvan punaiseen iltapukuun pukeutunut Emily Ratajkowski piti seksikkäällä olemuksellaan huolen siitä, että hän oli yksi tilaisuuden puhutuimmista juhlavieraista. Emily tullaan näkemään myös itse elokuvassa, jonka Suomen ensi-ilta on 3. lokakuuta.

Emily Ratajkowski syntyi Lontoossa, mutta varttui Yhdysvaltain Kaliforniassa. Hän poseerasi äskettäin GQ-lehdelle marraskuun numeron kansikuvaa varten. Nainen on kerännyt kannuksia myös näyttelijänä iCarly -komediasarjassa, ja taannoin hänet kiinnitettiin mukaan tulevaan Entourage-elokuvaan.