Fitness-kaunotar vastaa kohuun: ”Kaikki eivät ymmärrä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on viime päivinä käyty vilkasta keskustelua fitness-alan ympärillä sekä blogeissa että muissa sosiaalisissa medioissa. Kohu sai alkunsa erään fitness-tähden julkaisemista ennen-jälkeen -valokuvista. Nyt BlogBookin fitness-kaunotar Eve Heikkinen on vastannut kohuun blogissaan.

Nopeasti hitiksi nousseessa kirjoituksessaan Heikkinen erittelee fitness-elämäntavan ja fitness-kilpaurheilun, sillä ne ovat todellisuudessa melko kaukana toisistaan. Blogikirjoituksen mukaan ensinmainitussa tarkoituksena on syödä terveellisesti, urheilla riittävästi ja haluta olla energinen ja tyytyväinen vartaloonsa. Kilpaurheilussa taas noudatetaan tiukkaa ruokavaliota ja ”treenataan kuin hullut”.

– Musta on hauskaa lukea fitness kohun aiheuttamia kommentteja. Kuka on sanonut, että me tuntisimme itsemme kauniiksi lavakunnossa? :D Minustakin lavakuntoiset mimmit näyttivät hurjilta ennenkun lähdin itse lajiin. Reaktioni oli ”Vau! Hitto toi on tehny duunia” Ei suinkaan: ”Hei tolta mä haluun näyttää ens kesänä biitsillä” Ehkä juuri tässä on se ongelma. Kaikki eivät ymmärrä, että kisakunnossa ollaan vain päivä ja se ei ole normaalitila, Eve Heikkinen kirjoittaa.