Lapsimissin äiti: ”Yksivuotiaani on kuin Beyonce!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lapsille tarkoitettujen missikisojen järjestäminen on valtava bisnes monessa Euroopan maassa ja Amerikassa. Nykyään kauneuskisoja järjestetään yhä nuoremmille ja jopa vauvoja on alettu kuljettaa missikiertueilla esiintymässä.

YouTube
YouTube

Brittiläisen 19-kuukautisen Bobbi Boydenin äiti on ylpeä nuoresta lapsimissistään. Bobbi oppi kävelemään noin viisi kuukautta sitten, ja nyt tytär osallistuu jo missikisoihin täydessä meikissä, räätälöidyssä esiintymisasussa ja peruukissa. Äiti on käyttänyt kolmen tyttärensä missiharrastukseen yli 10.000 euroa.

Kaksivuotias on koko elämänsä ajan seurannut aikuisten poppareiden ja missien esiintymisiä televisiosta ja pyrkinyt ottamaan heistä mallia. Bobbin äiti onkin kuvannut tyttärestään videon, jossa tytär tanssii Beyoncen Single Ladies -musiikkivideossa nähdyn tanssin mukaisesti.

Täydessä tällingissä oleva taapero heiluttaa peppuaan idolinsa musiikin tahdissa, äidin seuratessa ylpeänä vieressä. Äiti ei välitä, vaikka monen mielestä pienen tytön esitys on sopimaton, sillä äidistä on vain sööttiä, että hänen tyttärensä haluaa olla uusi Beyonce.