Vesiraja vilahteli Claudia Romanin tuomariasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara-kaupunkilehteen taannoin haastateltu italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani tunnetaan suurena jalkapallon ystävänä, ja on siksi saanut lempinimen Seksikkäin futisfani. Nyt kaunotar on päättänyt jatkaa teemaa Halloween-asunsa valinnassa.

Claudia Romani kuvattiin eilen esittelemässä Halloweenin näyttävää asuaan. Hän oli pukeutunut jalkapallotuomariksi, mutta asu oli hieman totuttua niukempi ja paljastavampi. Tällaisia asuja tuskin jalkapallokentillä tullaan näkemään, sillä muussa tapauksessa asut veisivät sekä pelaajien että katsojien huomion.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa.