10-vuotias tyttö esitti netissä vanhempaa – isän kosto oli näyttävä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toistuvasti uutisia tapauksista, joissa aikuiset ovat esiintyneet internetissä alaikäisinä lähestyäkseen hyväuskoisia lapsia ja nuoria. Joskus alaikäiset puolestaan esiintyvät itseään vanhempina, kuten tuore tapaus Kentuckyn Louisvillestä osoittaa.

Julkaisu käyttäjältä Kevin Jones.

Nimettömänä pysyttelevä 10-vuotias tyttö jäi kiinni isälleen esiinnyttyään verkossa 15-18 -vuotiaana. Tytöllä oli jopa poikaystävä, joka luuli häntä 15-vuotiaaksi. Valhe meni läpi, sillä lähes 175 senttimetrin pituisen tytön oli helppo esiintyä kuvissa itseään vanhempana.

Tytön jäätyä kiinni hänen isänsä Kevin Jones halusi varmistaa ettei tytön huijaus menisi jatkossa läpi. Isä teki tyttärelleen pinkin t-paidan, jonka etupuolella lukee ”Olen 10-vuotias” ja takana ”viidesluokkalainen”.

Lisäksi isä koristeli tyttönsä hiukset lapsenomaisilla pinkeillä ruseteilla ja laittoi hänet käyttämään muun muassa vaaleanpunaisia lenkkareita ja piirroshahmon kuvin varustettua selkäreppua. Isä jakoi kuvan tyttärensä ikäiselleen sopivammasta uudesta tyylistä Facebook-sivullaan, jossa se keräsi tuhansia tykkäyksiä muilta vanhemmilta.

– Hän väittää olevansa rakastunut ja seurustelevansa poikaystävänsä kanssa, mikä on täysin sääntöjeni vastaista! Sain selville että hän on tehnyt tätä jo jonkin aikaa, Kevin Jones kertoi Facebookissa.

– Hän myös teki itselleen sosiaalisessa mediassa tilejä, mikä on myös sääntöjeni vastaista. Näissä kuvissa näette seuraukset tyttäreni teoista, isä jatkoi.

Julkaisu käyttäjältä Kevin Jones.