Mahdoton tapahtui: Instagram on kaatunut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin kuvapalvelu Instagram kuuluu nykyisin Facebookille, joka ostin sen taannoin miljardikaupalla. Ylivoimaisesti suosituimpiin lukeutuva verkkopalvelu on kuitenkin nyt yllättäen kaatunut, minkä ei enää pitäisi olla käytännössä enää mahdollista näin suurissa verkkopalveluissa.

Tällä hetkellä Instagram ei avaudu tietokoneilla eikä mobiililaitteilla. Verkkopalvelujen toimintaa seuraava Downforeveryoneorjustme.com vahvistaa palvelun olevan tavoittamattomissa Suomen lisäksi myös Yhdysvalloissa. Edellisen kerran Instagramissa oli suurempi katkos elokuun lopussa. Silloinkaan syytä katkokselle ei kerrrottu.

Taannoisen Facebookin katkoksen tavoin myös Instagramin kaatuminen on saanut aikaan runsaasti kommentointia kilpailevassa palvelusa, Twitterissä, jossa monet kommentoineen ilkkuvat, että katkoksen ansiosta ihmisillä on nyt tavallista enemmän vapaa-aikaa tehdä jotain järkevää.

PÄIVITYS: Tällä kertaa Instagramin katkos kesti vain puoli tuntia, sillä palvelu palautui käyttöön kello 15:20