Billy Idol muka 58-vuotias?! Näyttää vuosikymmeniä nuoremmalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittirokkari Billy Idol oli 1980-luvun kuumimpia tähtiä, mutta viime vuosina mies on viettänyt hiljaiseloa viihdeotsikoista. Miekkonen tuli aikoinaan tunnetuksi White Wedding, Rebell Yell ja Dancing With Myself -hittikappaleista.

Splash
Splash

58-vuotias rokkari ilahdutti viime vuonna faniaan tekemällä yllätyskeikan tämän 26-vuotissyntymäpäivillä. Nyt tuoreet valokuvat osoittavat, että Billy Idol on todellinen ikinuori rocktähti, sillä hän näyttää nykyisin vuosikymmeniä todellista nuoremmalta.

Billy Idol, oikealta nimeltään William Michael Albert Broad, oli 1980-luvun ensimmäisiä rockartisteja, jotka saavuttivat suurta menestystä musiikkikanava MTV:n avulla. Miehen imago rakentui pahan pojan rooliin varaan. Hän nousi Rebel Yell -hittinsä avulla supertähtien kategoriaan Yhdysvalloissa. Rokkari on viime vuosina kärsinyt huumeongelmista, selvinnyt vakavasta moottoripyöräonnettomuudesta ja esiintynyt elokuvissa.

Splash
Splash