Baywatch-komistus avasi kuva-arkistonsa – Pamela Anderson uhkeana kuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch oli aikanaan yksi maailman seuratuimmista televisiosarjoista, ja luonnollisesti se oli suuri hitti myös Suomessa. Parhaillaan tekeillä on Baywatch-elokuva, jonka tähdistä on toistaiseksi varmistunut vain Dwayne ”The Rock” Johnson. Nyt sarjan alkuperäinen tähti Michael Newman on avannut kuva-arkistonsa.

Michael Newman esitteli medioille otoksia hittisarjan kuvausten kulissien takaa. Kuvissa teräskuntoinen komistus nähdään poseeraamassa muun muassa David Hasselhoffin ja Pamela Andersonin kanssa. Kuvista päätellen Amderson pukeutui rohkeasti myös silloin, kun kamerat eivät käyneet.

Michael Newman on tosielämän henkilö ja hengenpelastaja, johon David Hasselhoffin näyttelemä roolihahmo Mitch Buchannon perustuu. Newman oli aktiivisesti mukana myös sarjan tekemisessä ja viemisessä maailmalle. Sarjassa hän toimi usein stunttina Hasselhoffin kohtauksille.