Jennifer Nicole Lee treenasi näyttävästi rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-julkkis Jennifer Nicole Lee on eräs kuvatuimmista miamilaisista julkisuuden henkilöistä. Kymmeniä kiloja taannoin laihduttaneen perheenäidin tsemppi-slogan on Vahva on uusi laiha. Joulun alla kaunotar päätyi taas paparazzien tähtäimiin, mutta sittemmin häntä ei ole otsikoissa juuri nähty.

Splash
Splash

Eilen Jennifer kuvattiin kuitenkin treenaamassa upeaa fitness-vartaloaan rannalla. Miesten jakamattoman huomion saanut kaunotar temppuili useissa eri laitteissa ja esitteli osaamistaan.

Vuonna 1975 syntynyt Jennifer Nicole Lee on kertonut, että hänellä ei ollut minkäänlaista atleettista taustaa siinä vaiheessa, kun nainen sai päähänsä pudottaa kertyneitä kilojaan. Perheenäiti painoi pahimmillaan 91 kiloa, mutta pudotti painoaan yli 30 kiloa ja lanseerasi itselleen uran fitness-ammattilaisena. Nainen on lähiaikoina avaamassa Coral Gablesiin Floridaan oman VIP-fitness-studion.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash