Suomalaisjohtajan mersu ”pestiin” sisältä 1 000 barin paineella – kuin pommin jäljiltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Autopesut ovat usein keskustelujen aiheena, sillä toiset kannattavat harjapesuja ja toiset harjattomia pesuja. Auton sisäpesu on niin ikään tärkeä toimenpide, mutta niitä tehdään melko harvoin. Nyt Puhtaanapito J. Kuisman henkilökunta on pessut pomon Mersun melko perusteellisesti.

YouTube
YouTube

YouTubessa julkaistulla videolla nähdään miten Mersulle käy, kun se joutuu sisäpesuun noin tuhannen barin paineella. Auton sisuksiin sinkosi nimittäin valtavalla paineella satoja litroja vettä, joka repi auton sisäosista kaiken irti ja rikkoi myös kaikki ikkunat. Tempauksen jälkeen Mersu oli kuin pommin jäljiltä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat