Rihanna naamiaisissa – rintavana mutanttininjakilpikonnana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Barbadossyntyinen laulajatar Rihanna nousee aika ajoin otsikoihin musiikkinsa ohella rohkean tyylinsä ansiosta. Hän jakaa usein sosiaalisessa mediassa melko paljastavia kuvia, mutta nyt hänet nähdään eilen ikuistetuissa paparazzikuvissa.

Rihanna oli ystävineen pukeutunut Halloween-naamiaisiin Teini-ikäisiksi mutanttininjakilpikonniksi. Ryhmä oli melkoinen näky astellessaan kadulla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Rihannan suhdesoppaa on käsitelty viime aikoina runsaasti. On-off -poikaystävä Draken mukaan Rihannan itsetunto on kärsinyt vuonna 2009 tapahtuneessa välikohtauksessa, jossa Chris Brown pahoinpiteli hänet. Drake myöntää olevansa raivoissaan erostaan, mutta tottelee Rihannaa pienimmästäkin eleestä kuin koiranpentu. Drake toivoo, että voisi siirtyä elämässään eteenpäin – vaikka Rihanna onkin hänen unelmiensa nainen.