Johnny Depp on Iso paha susi – tältä roolihahmo näyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1980-luvulla nuorten tyttöjen sydämiä televisiossa ja valkokankaalla varastanut Johnny Depp lukeutuu edelleen Hollywoodin suosituimpiin miesnäyttelijöihin. Mies tulee palaamaan merirosvo Jack Sparrow’n rooliin tulevassa Pirates of the Caribbean -elokuvasarjan viidennessä osassa.

johnnydepp02112014

Ennen merirosvotouhuihin paluuta Johnny Depp tullaan näkemään muun muassa joulukuussa Yhdysvaltain ensi-iltansa saavassa Into the Woods -elokuvassa. Grimmin tarinoiden maailmaan sukeltavassa, fantasiaa ja musikaalia yhdistelevässä elokuvassa Depp näyttelee Punahilkka-sadusta tuttua isoa pahaa sutta.

Johnny Deppin Susi-roolihahmosta saadaan nyt esimakua Entertainment Weekly -lehden tuoreen numeron kannessa. Kuvan perusteella hahmon susimaisuus ilmenee lähinnä tämän hatun sisästä törröttävien eläimellisten korvien ja ja karvaisten käsien muodossa. Deppin lisäksi elokuvan päärooleissa nähdään muun muassa Meryl Streep, Emily Blunt, Chris Pine ja Anna Kendrick.